ȘTIRI

BUCURESTI: Accident mortal, provocat de un tanar drogat, chiar in ziua de Craciun

[ad_1]

Accident înfiorător, duminică, 25 decembrie, pe o stradă din Sectorul 1 al Bucureștiului.

O pasageră într-o mașină, a murit pe loc, după ce șoferul,  un tânăr în vârstă de 18 ani,cu permisul abia obținut, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Autoturismul s-a răsturnat brusc, iar din impact a lovit două autovehicule parcate.

Evenimentul s-a produs pe Șos. Gheorghe Ionescu-Siseşti.

„Astăzi, 25 Decembrie a.c., în jurul orei 15:17, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești, din sectorul 1. Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe șos. Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd.Bucureștii Noi către str.Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism”, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere a capitalei.

 Așadar, al doilea accident mortal în capitală, în numai 2 zile. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar testarea preliminară cu aparatul DrugTest a relevat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN

Articolul BUCURESTI: Accident mortal, provocat de un tanar drogat, chiar in ziua de Craciun apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

S-ar putea să-ți placă și...