SĂNĂTATE, ȘTIRI

Program postuniversitar: Noi tehnici de predare si evaluare in disciplinele medico-farmaceutice

[ad_1]

Centrul de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică (CPPMF) din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță deschiderea sesiunii de înscrieri la programul postuniversitar, de medical teaching academic, „Noi tehnici de predare și evaluare în disciplinele medico-farmaceutice”, seria a VIII-a, care se va desfășura în perioada martie – iunie 2023.

Perioada de înscriere:  13 – 24 martie 2023, la sediul CPPMF, camera 37, parter, clădirea principală a UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, între orele 10:00 -14:00.

Înscrierea la acest program se face pe baza unui dosar personal care se va depune la sediul Centrului de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică (CPPMF) și care va conține:

Formularul tipizat, cerere de înscriere CPPMF, seria a VIII-a, poate fi descărcat din link:  https://www.umfst.ro/universitate/centrul-de-pregatire-psihopedagogica-medico-farmaceutica/documente-formulare-tipizate.html

Programul vizează dezvoltarea, actualizarea, aprofundarea și perfecţionarea unor competenţe și unități de competență ale cadrelor didactice universitare din instituții de învățământ superior medico-farmaceutic, dar se adresează și altor persoane interesate de ocuparea unor posturi didactice în învățământul superior medico-farmaceutic, în conformitate cu precizările din Standardele specifice ARACIS, Comisia de specialitate Nr. 12, Științe medicale, ediția 2016.

Durata unei serii de formare este de cca. trei luni, structurată în șase module. Numărul maxim de locuri este de 40 de cursanți.

[ad_2]

S-ar putea să-ți placă și...