ȘTIRI

PLOIESTI: Un ghiseu IN PLUS la Serviciul Public Local Comunitar de Evidenta a Persoanelor. Detalii…

[ad_1]

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, începând cu data de 26.09.2022, Serviciul Public Local Comunitar de Evidența a Persoanelor – Municipiul Ploiești  suplimentează activitatea de preluare a  documentelor cu încă un ghișeu, care va funcționa, fără programare on-line, la nivelul Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanelor (S.E.I.P.).

Potrivit autorităților, măsura a fost luată pentru a se evita aglomerația, în contextul situațiilor înregistrate, la nivel local, în ceea ce privește termenul de programare on-line a cetățenilor, în vederea depunerii cererilor pentru eliberarea actelor de identitate.

Astfel, activitatea S.E.I.P. va funcționa după următorul sistem:

• Ghișeul 1- primiri documente în regim de programări on-line;

• Ghișeul 2- primiri documente- fără programare;

• Ghișeul 3- primiri documente- fără programare;

• Ghișeul 4- eliberări acte identitate/adeverințe.

În acest sens, pe site-ul SPLCEP Ploiești (http://www.ploiesti.ro/SPCLEP/  ) se vor mai putea realiza programări numai la ghișeul 1.

Persoanele programate la ghișeul 2 vor avea prioritate față de cele fără programare pentru depunerea documentelor până la epuizarea tuturor persoanelor care au efectuat și confirmat programarea la acest ghișeu.

În acest context, municipalitatea le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.

Articolul PLOIESTI: Un ghiseu IN PLUS la Serviciul Public Local Comunitar de Evidenta a Persoanelor. Detalii… a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

S-ar putea să-ți placă și...